+48 52 379 91 62
Restauracja
Elementy 0
Hotel
O hotelu
POKOJE
Jednoosobowy
Jednoosobowy z łóżkiem małżeńskim
Dwuosobowy TWIN
Dwuosobowy z łóżkiem małżeńskim
Trzyosobowy
LUX Apartment
Apartament DE LUX
Galeria
Stypy
Wesela
Studniówki
Obozy sportowe
Spotkania integracyjne
Konferencje i szkolenia
Restauracja & Wesela
Restauracja
Wesela
Przyjęcia komunijne
Stypy
Bankiety
Imprezy firmowe
Obiady – oferta dla autokarów
Studniówka
Konferencje
Sale konferencyjne
Spotkania integracyjne
Szkolenia
Obozy sportowe
Regulamin
Regulamin Hotelu
Polityka prywatności
Polityka Cookies
Kontakt
Plenerowe atrakcje
Stajania Mustang – Mini ZOO
GALERIE ZDJĘĆ
Ognisko
Zaznacz stronę
Strona główna
/
Wigilia Specjalność Szefa Kuchni
/ Indyk Pieczony w Całości nadziewany Grzybowym Farszem
Indyk Pieczony w Całości nadziewany Grzybowym Farszem
350,00
zł
Indyk Pieczony w Całosci nadziewany Grzybowym Farszem
1kg Ziemniaki pieczone w oliwie z czosnkiem
1 kg Kapusta Zasmażana
1 l Sos Kurkowy
Indyk Pieczony w Całości nadziewany Grzybowym Farszem quantity
Dodaj do koszyka
Kategoria:
Wigilia Specjalność Szefa Kuchni
Podobne produkty
Kaczka Pieczona w Całości nadziewana Grzybowym Farszem
270,00
zł
Dodaj do koszyka