Skomponuj Zestaw Świąteczny
Gotowe zestawy Świąteczne
Ciasta Wigilijne
Specjalność Szefa Kuchni
Wigilia i Nowy Rok w BEST INN - oferta cateringowa
- Zamówienia wigilijne przyjmujemy do 22.12.2024 r. Realizacja dostawy, bądź odbiór osobisty 23.12.2024, między 17:00-20:00 i 24.12.2022 od 8:00 do 13:00
Jesteśmy otwarci na Państwa sugestie i propozycje.
Wycena indywidualna tel. 601 662 204
- Email: recepcja@bestin.pl
Hotel “BEST INN” Restauracja
ul. Łochowska 69, Bydgoszcz
- Telefon 1: 52 379 91 61
- Telefon 2: 605 688 328
- Telefon 3: 695 777 327
Email: recepcja@bestin.pl
Dostawa na terenie miasta Bydgoszcz i okolic 35 zł, przy zamówieniach powyżej 550 zł – dostawa gratis, do 10 km.
Wigilia w hotelu, czyli pomysł na niezwykłą wieczerzę wigilijną
Wariant I
130 zł
Zupy ( do wyboru)
Barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa
Krem borowikowy
Krem pieczarkowy
Dania główne 3 porcje /osoba (do wyboru)
Roladki z karkówki
Koperta wieprzowa z serem feta i pieczarkami
Kotlet de volaille
Łosoś w sosie porowym
Kaczka w sosie morelowym
Karp z pieczarkami
Miruna zapiekana z warzwami
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
Tradycyjny kotlet schabowy w złocistej panierce
DODATKI
Ziemniaki z wody z koperkie
Frytki
Pierogi z kapustą i grzybami
Bukiet świeżych surówek
kapusta czerwona na ciepło
Warzywa na parze
Deser
Ciasto 2 porcje / osoba ( sernik , jabłecznik , makowiec )
kawa , herbata
Napoje niegazowane (soki, woda z cytryną nielimitowane )
Świąteczny wystrój sali
W tle kolędy
Wariant II
150 zł
Zupy ( do wyboru)
Barszcz czerwony z uszkami
Zupa grzybowa
Krem borowikowy
Krem pieczarkowy
Dania główne 3 porcje /osoba (do wyboru)
Roladki z karkówki
Koperta wieprzowa z serem feta i pieczarkami
Kotlet de volaille
Łosoś w sosie porowym
Kaczka w sosie morelowym
Karp z pieczarkami
Miruna zapiekana z warzwami
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem
Tradycyjny kotlet schabowy w złocistej panierce
DODATKI
Ziemniaki z wody z koperkie
Frytki
Pierogi z kapustą i grzybami
Bukiet świeżych surówek
kapusta czerwona na ciepło
Warzywa na parze
Deser
Ciasto 2 porcje / osoba ( sernik , jabłecznik , makowiec )
kawa , herbata
Zimne zakąski
Plater ryb w galarecie
śledzik w śmietanie
Ryba po grecku
Szynka po rusku
Szynka ze szparagami
Galaciki
Sałatka jarzynowa
Napoje niegazowane (soki, woda z cytryną nielimitowane )
Świąteczny wystrój sali
W tle kolędy